Инфрачервено Отоплително Нано Фолио

ИНФРАЧЕРВЕНО ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ с ИНФРАЧЕРВЕНО НАНО ФОЛИО HOT FILM
Вие търсите:
Ø Най-модерното инфрачервено отопление
Ø За всяко помещение
Ø На специална цена
Ø Най-здравословното отопление
Ø Отопление без шум, прах и изсушаване на въздуха
Ø Без да взема място от стаята
Ø Да се регулира лесно, бързо и дистанционно
Ø Бърз монтаж без никаква поддръжка
Ø Икономично и достъпно за всеки
Ø Много дълъг гаранционен период
Ø Европейско качество

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ВСИЧКО ТОВА!

Цената за 1 кв.м. – 35 ЛВ

Изработване на ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ, за изчисляване на нужното количество фолио, инсталирана мощност и допълнителни елементи.
Възползвате от най-доброто подово отопление!

Почти девет годишният процес на разработка доведе до патентована технология, която никой друг производител не успя да постигне досега. Новата карбонова нано технология (carbon nanomonocristal – CNM) е постигнала значителни повишения на ефективността на нагревателния филм, неговата оперативна безопасност и екстремна товароносимост.

Извършвам МОНТАЖ на подово отопление. Безплатна консултация. Закачам безплатно кабелни обувки за фолиото, така може да го монтирате сами.

Изпращам с ЕКОНТ.

Това фолио е идеално за секционни пространства, които трябва да бъдат бързо затоплени, тъй като то има кратък период за затопляне и е подходящо за апартаменти, хотели, офиси, къщи, църкви, ресторанти и стълбища. Монтира се непосредствено под ламинат или паркет.

Мощност: 210 вата за 1 кв.м.

Мислите с какво да се отоплявате? Изберете инфрачервено отоплително фолио. Не е секрет, че топлината винаги се издига нагоре. При отоплението с климатик, топлината се намира до тавана на жилището, вследствие на което, на главата ви е горещо, а краката замръзват. Топлината от отоплителното фолио наподобява топлината от радиатора, конвектора: мека, не я усещате на вълни и на всякъде е еднакво топло. Икономично!!!