Програма за излекуване на почти всички болести

Нека тези думи ти донесат утеха и сила по пътя към оздравяването

Встъпителна част

Преди да започнеш да слушаш този текст, намери спокойно и тихо място, където можеш да се отпуснеш напълно. Затвори очи и се остави на усещането за спокойствие и тишина. Довери се на висшата сила и вярвай, че всяка дума ще ти донесе лечебна енергия. Позволи на всичко, което те притеснява, да се разсее, и почувствай как духът ти започва да се възстановява. Най-добре е да слушаш този текст преди заспиване или когато си почиваш, защото тогава си най-отворен към лечебната сила на думите. Щом започнеш да слушаш, знай, че вече си направил първата стъпка към своето оздравяване и възстановяване. Довери се на процеса и позволи на всяка дума да проникне дълбоко в твоето същество, като донесе мир, сила и изцеление.

В процеса на излекуване и възстановяване са добавени лечебни думи, текст и специална музика. Всички те заедно създават мощна сила, която ще повлияе положително върху самия процес на излекуване и възстановяване.

Инструкция

Когато започне афирмацията, задръжте в ума си един образ, една картина или кратко филмче. Визуализирайте и представяйте си следното: срещате свой приятел, роднина или лекуващия лекар, който ви поздравява и казва: „Честито! Ти си излекуван! Моите поздравления!“ Тази сцена трябва да я проигравате в ума си и да я задържате колкото се може по-дълго време по време на афирмацията.

Вашият мозък, вашият ум, може да генерира други мисли, които ще ви разсейват и ще пречат да задържате този образ в съзнанието си. Опитайте се да се връщате към сцената всеки път, когато усетите, че мислите ви са се отклонили на друго място.

Слушайте и визуализирайте афирмацията минимум 3 дни! След това, просто отпуснете притесненията си и важността на процеса, защото посланието е пратено и отговорът, оздравяването, вече пътуват към вас!Силата на нереагирането

В живота често се сблъскваме с предизвикателства, които ни изискват да проявим гъвкавост и устойчивост. „Бъди като водата“ е древна мъдрост, която ни учи да приемаме формата на събитията около нас, без да се съпротивляваме. Водата е символ на мекота и адаптивност, но също така и на сила и постоянство. Да не се привързваме към нещата означава да живеем с лекота и свобода, като освобождаваме ума си от ненужни тежести и очаквания. Силата на нереагирането ни позволява да запазим вътрешния си мир, дори когато обстоятелствата около нас се променят. Това не означава пасивност, а по-скоро осъзнато присъствие и контрол над собствените ни реакции. Чрез практикуването на тези принципи можем да постигнем по-дълбоко разбиране за себе си и света, и да живеем в хармония с всичко, което ни заобикаля.

Практикуващият нереагиране, ако редовно го практикува, ще открие силата, която стои зад това. Когато човек спре да реагира на провокациите, те също спират. Всичко в живота започва да се нарежда по най-добрия възможен начин, предоставяйки ни по-спокойно и балансирано съществуване.